Ağu

SAMSUN TEKNOFEST etkinliğine katılmak için 31 Ağustos ve 4 Eylül tarihlerinde 40' ar kişilik iki grup şeklinde okulumuz öğrencileri için gezi düzenlenecektir.

HAREKET NOKTASI :    Sabuncuoğlu Şerefeddin MTAL okul bahçesi

GEZİ SONU İNİLECEK NOKTA :    Sabuncuoğlu Şerefeddin MTAL okul bahçesi

ÖĞRENCİLERİN GİDİŞ- GELİŞ VE YEMEK İHTİYAÇLARI KARŞILANACAKTIR.

GEZİYE KATILACAK ÖĞRENCİLERİN MUTLAKA VELİ İZİN DİLEKÇELERİNİVELİ ONAYLI OLARAK OKUL İDARESİNE GEZİ ÖNCESİ ULAŞTIRMASI GEREKMEKTEDİR.

Kontenjan kişi sayısı ile sınırlıdır.

SON BAŞVURU 23.08.2022 SAAT 13:00

Ağu

10. Ve 11. Sınıf öğrencilerimiz aşağıdaki linklerden ders seçimlerini yapabilirler.

10.Sınıflar aşağıdaki linkten giriş yapacaktır.

11. Sınıflar aşağıdaki linkten giriş yapacaktır.

Sözleşme için aşağıdaki linke tıklayınız.

Haz

Okulumuz Rehber Öğretmeni Tuncay SEVİNDİ tarafından hazırlanan okul tanıtımı sunusuna Ek'ten ulaşabilirsiniz.

Haz

Okulumuz İngilizce öğretmeni Yasemin Süren Özgür'ün 2020-2021 Eğitim öğretim yılında uluslar arası yürüttüğü 4 ayrı projenin tamamında Avrupa Kalite Etiketi alınmıştır. Okulumuz 3. kez Avrupa Kalite Levhası'nı almaya hak kazandırmıştır.

Haz

Eğitim Bir Sen Amasya şubesi tarafından düzenlenen "Bir Bilenle Bilge Nesil" projesi kapsamında öğrencilerimiz üç ödül birden aldı.

Proje kapsamında  öğrenciler tarafından Cahit Zarifoğlu'nun "Yaşamak", Kemal Sayar'ın "Merhamet", Mustafa Kutlu'nun "Yokuşa Akan Sular" ve Asım Gültekin'in 'Uçtun Yine Deli Gönül'adlı eserleri okunarak bu kitaplar üzerine değerlendirmeler yapıldı. Edebiyat öğretmenimiz Asım Kolukısa ve Hatice Öztaş rehberliğinde düzenlenen okuma etkinliğinde 9. Sınıf öğrencilerimizden Zeynep Örün il birincisi ,Elif Ela Polat il üçüncüsü olurken 10. Sınıf öğrencilerimizden Büşra Aynacı ise il ikinciliği elde etti.

Projeye katılan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Okulumuz Rehber Öğretmeni Tuncay SEVİNDİ tarafından 12. sınıf öğrencilerimize yönelik Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi kapsamında eğitim verilmiştir.

Haz

Okulumuz Rehber Öğretmeni Tuncay SEVİNDİ tarafından okulumuzda Masa Tenisi Turnuvası düzenlenmiştir.  Turnuva sonuçlar: 1. CENGİZ ÖZTÜRK 11/C   2. ÜLKÜ BEYZA AHISKA 12/D  3. SERKAN KARAKUŞ 12/D  Turnuvaya katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

12. Sınıf öğrencilerine İşletmelerde Beceri Eğitimi sınav duyurusu.

Okul takımımız Muğla'da yapılan Türkiye Kriket Şampiyonasında, Türkiye 4.olmuşlardır.

Okulumuz takım kaptanı Deniz Mutu ise Türkiye Genç Erkekler Milli takımına seçilmeyi başarmıştır. Kendisini, takımımızı ve takım antrenörümüz Yunus Emre Ceylan'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin katılımı ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çoşku ile kutlandı.

Öğrencilerimize milli ve manevi değerlerimizi öğretmek amacıyla Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi ile okulumuz arasında yapılan 'Gençlik Var, Güçlük Yok.' Projemizin açılışını gerçekleştirdik. Proje kapsamında hastanemize gelen yaşlı ve yardıma muhtaç olan hastalara öğrencilerimiz gidecekleri polikliniğe kadar eşlik etmekteler.