1-7 Mayıs Trafik ve İlk Yardım haftası kapsamında okulumuzda geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı eğitim ortamlarında yetiştirilmesi, önleyici ve acil müdahale gerektiren kazalar ve ani hastalık durumunda, tıbbi yardım gelinceye kadar yapılabilecek ilk yardım uygulamaları, trafik kuralları ve trafik kazalarının azaltılması hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla İlk Yardım Eğitim Merkezi Mesul Müdürü Selami ÇELİK, okulumuz Sağlık Hizmetleri Alan Öğretmeni Gülser HEDEF ve okulumuz Müdür Yardımcısı Ömer Faruk GÖKÇE tarafından eğitim verilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencisi Gizem Sahra Çınarcı Çorum'da yapılan karete grup müsabakalarında 2. olarak okulumuzu Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuz, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan Avrupa Okul Eğitimi Platformunda(ESEP) yürüttüğü başarılı çalışmalar ile, Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından 2023-2024 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüştür. Emeği geçen Müjgan Derin , Nejla Başal ve Takım kaptanı Yasemin Süren Özgür 'e öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Yeşil alanın insan sağlığı üzerindeki olumlu etkisi üzerine yapılan araştırmalar sonucunda Orman Haftasında proje kapsamında okulumuz bahçesine 150 fidan dikilmiştir.

Nis

Okulumuz eTwinning Kulübü öğretmenleri Müjgan Derin ve Yasemin Süren Özgür tarafından kulüp öğrencilerimize yeni platform tanıtılarak proje fikirleri ile ilgili beyin fırtınası yapıldı. eTwinning yılın teması olan "Eğitimde Teknoloji ve Yenilik" ile ilgili bir projeye dahil olunmaya karar verildi.

Mrt

Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Aydın Aylak'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Değerler Kulübü öğretmeni Yunus OĞUZ  ve ilgili Müdür Yrd. Ömer Faruk GÖKÇE'nin sorumluluğunda tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizin katkıları ile K.Maraş merkezli depremden etkilenen kardeşlerimiz yararına düzenlenen kermese katkılarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Yunus Oğuz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Erkek bocce takımı Amasya 2.'si ,Kız bocce takımı 8 takım arasından Amasya 3.'sü olmuştur. Müdür yardımcımız İsmail Yılmaz ,Beden Eğitimi Öğretmenimiz Aydın Aylak ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Müdürümüz Hüseyin Kılıç , Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Yunus Oğuz'a ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

12/A Sınıfı öğrencilerimiz Din Kültürü dersini Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Yunus Oğuz ile birlikte  Çilehane Camii ve Hamdullah Dede Cemevinde işlediler. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz eTwinning Kulübü olarak 2022 yılında Codeweek etkinliğine katılarak Mükemmellik Sertifikamızı aldık. Emek veren öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Dergimizin yapılmasında emeği geçen Türk Dili Edebiyatı öğretmenlerimiz Necla Başal ve Hilal Gülseren'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Subat ayı sorumluluk sınavı programı ve öğrenci listeleri için aşağıdaki linke tıklayınız.

Ock

Okulumuzda e-güvenlik ilkeleri ve Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliğine uygun e-güvenlik politikası oluşturulmuştur. Buna istinaden okulumuz 2024 yılına kadar geçerli, uluslararası geçerliliği olan "eSafety Label" almaya hak kazanmıştır.