Ara

19-21 Kasım 2021 tarihlerinde Fransa'nın Paris şehrinde "Misinformation about Climate Change" adlı eTwinning Çok Taraflı İrtibat seminerine 10 öğretmen 1 Ulusal Destek Servisi görevlisi olmak üzere toplamda 11 kişi katılım sağlamıştır. Fransız Ulusal Destek Servisi tarafından organize edilen seminerde Belçika, Fransa, Hırvatistan, Güney Kıbrıs, Polonya, Portekiz, İspanya ve Türkiye'den olmak üzere toplamda 60 öğretmen yer almıştır. eTwinning nedir? Twinspace kullanımı, Proje yürütme hakkında kısa bilgi ve örnek proje sunumlarından sonra katılımcıların bir araya gelmesine ve yeni projeler başlatmasına olanak verilmiştir.

Ayrıca seminerde, eğitimde işbirliği çerçevesini ortaya koyan "Avrupa Eğitim Alanı Kurulması ve sonraki döneme (2021-2030) yönelik Eğitim ve Öğretimde Avrupa İşbirliği Stratejik Çerçevesine Dair Konsey İlke Kararı" gereği önemi vurgulanan 5 stratejik öncelikten özellikle 3'ü Paris Çok Taraflı İrtibat Seminerinde gerçekleşmiştir. Bunlar:

• Hayat Boyu Öğrenme ve hareketliliği herkes için bir gerçekliğe dönüştürmek,

• Öğretmenlik mesleğinde yetkinlikleri ve motivasyonu artırmak,

• Yeşil ve dijital dönüşümü eğitim yoluyla desteklemek.

Bu seminere ilimizi ve okulumuzu temsilen Yasemin SÜREN ÖZGÜR ile eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisin'den Turan GÖRE ve çeşitli illerden 10 öğretmen katılım sağlamışlardır. Okulumuz öğretmeni Yasemin SÜREN ÖZGÜR Polonyalı meslektaşı Katarzyna Brzozowska ile "Be Eco Not Ego" adlı projenin tanıtımını yapmıştır.

Ekm

İl Sağlık Müdürlüğümün desteği okulumuzda velisi tarafından izin verilen öğrencilerimize Covid 19 aşısı yapıldı. Aşı kampanyasına velisi izin veren 67 öğrencimiz ilk doz aşısını oldu. Okulumuzda ilk ve ikinci doz aşı yaptırma oranı %85 oldu. E nabız üzerinden aşı izin onayı veren velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2021-2022 eğitim öğretim yılında eTwinning Kulübü etkinlikleri çerçevesinde yeni bir eTwinning  projesi İngilizce öğretmenimiz Yasemin Süren Özgür rehberliğinde ve altı öğrenci katılımı ile başlatıldı. "Make it happen: Our Nature Our Future" adlı projemizde  Türkiye, İspanya, Litvanya, Portekiz, Romanya olmak üzere 5 ülke ve 23 ortağımız ile çalışmalarımız yürütülmektedir.

Eyl

Okulumuz Rehber Öğretmeni Tuncay SEVİNDİ, Rehberlik Servisi Tanıtımı, Alan/Dal Seçimi ve Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği hakkında velilerimizi bilgilendirme amacıyla seminer çalışması yapmıştır. Seminere katılamayan velilerimiz bilgilenmek amacıyla aşağıdaki sunudan bilgi edinebilir.

Eyl

Okulumuz Rehber öğretmeni Tuncay SEVİNDİ tarafından öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimize Psikoeğitim- VELİ Oturumu kapsamında eğitim verildi. Eğitime katılamayan velilerimiz bilgilenmek amacıyla aşağıdaki linki izleyebilir.

Eyl

Okulumuz Rehber öğretmeni Tuncay SEVİNDİ tarafından öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimize Psikoeğitim- Öğretmen Oturumu kapsamında eğitim verildi.

Eyl

2021-2022 Eğitim öğretim yılında 9. sınıfa başlayan öğrencilerimizin, okula uyum sürecini hızlandırmak ve birbirlerini tanımalarını sağlamak amacıyla okulumuz Rehber öğretmeni Tuncay SEVİNDİ ve 9.sınıf Sınıf rehber öğretmeleri Çağla KAYA, Fatma Eren, İsmail KELTEPE ve Hülya UZUN tarafından hazırlanan Uyum Programı etkinlikleri yapılmıştır.

Ağu

Öğrencilerin sorumlu olduğu dersler için aşağıdaki linke tıklayınız.

Ağu

9. Sınıf öğrencilerinden kayıt yaptırmayaların seçmeli ders ve alan seçim dilekçesi vermeleri için okulumuza gelmeleri gerekmektedir.

Ağu

Öğrenci,okul,veli sözleşmesini okumak için aşağıdaki linke tıklayınız.