Mrt

Organ bağışı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla  11.sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz  Amasya İl Sağlık Müdürlüğümüz'den gelen konuklarımız tarafından konu ile ilgili bilgilendirildiler.

Mrt

Okulumuzda Afad İl Müdürlüğü tarafından, Afet Farkındalık Eğitimi verildi. Okulumuzdaki tüm sınıflara özenli bir şekilde sunum sonlarında soru cevap bölümleriyle beraber öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferinin 107. Yıl dönümü ve Şehitler Haftası münasebeti ile okulumuz 11-A sınıfımızın okuduğu hatimin duası için Amasya Şehitliğine gidildi. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, 15 Temmuz Gazi ve Şehitlerimiz, tüm şehit ve gazilerimiz duâlarla yâd edildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün  101. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Okulumuzun öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikle kutlandı.

Okulumuzda yapılan İstiklal Marşı'mızı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize okul müdürümüz Mehmet Dümen tarafından hediyeleri verildi.

Mrt

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı 2. Kanaat Dönemi birinci yazılıların tarihleri belli oldu. Sınavlarda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Ülkemizdeki tüm okullarda 04.03.2022 tarihinde saat 11:30'da eş zamanlı olarak yapılan 'Deprem Tahliye Tatbikatı' okulumuzda da gerçekleştirildi. Tatbikata 620 öğretmen ve öğrenci katıldı. Tatbikat planlandığı şekilde sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz müdür Yardımcısı Seyit Ahmet Varol'un da dahil olduğu Polonya ortaklı "Be Eco Not Ego" isimli eTwinning projesi kapsamında, proje görevlerinden biri olan geri dönüşüm etkinliği için öğrencilerimiz tarafından elektronik atık toplama kutuları oluşturularak sınıflara bilgi verildi. Dönem sonuna kadar sürecek etkinlikte biriktirilen elektronik atıklar Amasya Belediyesine ulaştırılacak.

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Tuncay SEVİNDİ tarafından   öğrencilerimiz, velilerimiz  ve öğretmenlerimiz için hazırlanan YKS  2022 bilgilendirme sunusuna ekteki linkten ulaşabilirsiniz...

Şbt

Okulumuzda Amasya Emniyet Müdürlüğü tarafından öğretmen ve öğrencilerimize, güvenli internet, sosyal medya kullanımında dikkat etmemiz gereken hususlar ile ilgili seminer verildi. Öğretmen ve öğrencilerimiz için çok yararlı olan bu eğitim  için Amasya Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz.

Ock

Öğretmenlerimizle bir araya gelerek eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Ara

Okulumuzda Tip 1 diyabet eğitimi verildi. Öğrencilerimiz arasında Tip 1 Diyabet hastalığı ile ilgili farkındalık oluşturmak smacıyla, okulumuz Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Recep Öztürk tarafından Tip 1 Diyabet Eğitimi verildi.

Ara

Okulumuz Covid 19 tedbirlerine en güzel şekilde riyayet ederek temizlik ve hijyen kurallarını geçen eğitim öğretim yılında olduğu gibi 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında da 'Okulum Temiz Belgesi' ni almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen tüm çalışanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Tuncay SEVİNDİ'nin Veli ve Öğretmenlerimiz için  hazırlamış olduğu 'Çocuk İhmali ve İstismarı' ile ilgili broşüre EK'ten ulaşabilirsiniz.