Takvim ve uygulama kılavuzuna aşağı linklerden ulaşabilirsiniz.

Haz

Okulumuz eTwinning Kulübünün dahil olduğu "Innovative Spirit in Education: ISE" isimli projemizin final ürünü yayımlandı. eTwinning Kulüp Öğretmenleri Müjgan Derin ve Yasemin Süren Özgür'ün rehberliğini yaptığı 7 öğrencimizin yazımında katkı sağladığı hikaye kitabı projenin uluslararası olması nedeniyle İngilizce yazıldı. Kitaba ulaşmak için QR kodu okutunuz.

Haz

Okulumuzda sınıflar arasında düzenlenen voleybol müsabakaları sona erdi. Turnuvaya büyük bir heyecan ile katılım sağlandı. Yapılan maçlar sonucunda birinci 10/E sınıfı ,İkinci 10/D , üçüncü 9/C sınıfı olmuştur. Öğrencilerimize gösterdikleri katılım ve başarılarından dolayı tebrik ediyoruz ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Aydın Aylak ‘a turnuvayı düzenlediği için teşekkür ediyoruz.

Haz

Dergimizin yapılmasında emeği geçen Türk Dili Edebiyatı öğretmenlerimiz Necla Başal ve Hilal Gülseren'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Online dergimize ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

Online dergi

Haz

Sorumluluk Sınavları 05.06.2023/09.06.2023 tarihleri arasinda yapilacaktir.

Okulumuzda sınıflar arasında düzenlenen futbol müsabakaları sona erdi. turnuvaya büyük bir heyecan ile katılım sağlandı. Yapılan maçlar sonucunda 10/D sınıfı şampiyon olmuştur. Öğrencilerimize gösterdikleri katılım ve başarılarından dolayı tebrik ediyoruz ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Aydın Aylak ‘a turnuvayı düzenlediği için teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda Prof. Dr. Sami Güçlü'nün milli ve manevi değerlerimizin özümsenmesi amacıyla başlattığı "Anadolu Mektebi Yazar Okumaları" kapsamında Mustafa Kutlu paneli ,İl Millî Eğitim Müdürümüz Mehmet Türkmen'inde katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Bir çok öğretmen ve öğrencinin yoğun ilgi ile izlediği Mustafa Kutlu Paneli, Danışman Öğretmen Neslihan Kert önderliğinde; Nisanur Cenik, Gülşen Demirtaş, Sudenaz Lafçı, Zeynep Örün, Aleyna Köse, Hatice Ceren Gözütok, Sıla Er ve Elif Ela Polat adlı öğrenciler tarafından hazırlandı.

Panelde görüşlerini ifade eden İl Müdürümüz Panelin gerçekleşmesinde katkıda bulunan öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek "Anadolu Mektebi Yazar Okumaları" Projesine katılan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür belgesi verdi.

eTwinning Günü kutlamaları kapsamında Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde okulumuz eTwinning Kulübü öğretmenleri Müjgan Derin ve Yasemin Süren Özgür'ün dahil olduğu "Innovative Spirit in Education : I.S.E." adlı uluslararası projeyi Müjgan Derin öğretmenimiz sunmuştur. Amasya İl Milli Eğitim Müdürü'nden katılım sertifikası alan öğretmenlerimiz projenin çok güzel ilerlediğini belirtmişlerdir.

1-7 Mayıs Trafik ve İlk Yardım haftası kapsamında okulumuzda geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı eğitim ortamlarında yetiştirilmesi, önleyici ve acil müdahale gerektiren kazalar ve ani hastalık durumunda, tıbbi yardım gelinceye kadar yapılabilecek ilk yardım uygulamaları, trafik kuralları ve trafik kazalarının azaltılması hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla İlk Yardım Eğitim Merkezi Mesul Müdürü Selami ÇELİK, okulumuz Sağlık Hizmetleri Alan Öğretmeni Gülser HEDEF ve okulumuz Müdür Yardımcısı Ömer Faruk GÖKÇE tarafından eğitim verilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencisi Gizem Sahra Çınarcı Çorum'da yapılan karete grup müsabakalarında 2. olarak okulumuzu Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuz, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan Avrupa Okul Eğitimi Platformunda(ESEP) yürüttüğü başarılı çalışmalar ile, Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından 2023-2024 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüştür. Emeği geçen Müjgan Derin , Nejla Başal ve Takım kaptanı Yasemin Süren Özgür 'e öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.