Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

3582182053
Hacılar Meydanı Mah. Çapkınoğlu Sok. No9 AMASYA
Vizyon
Nitelikli kadrosu ve eğitim ortamıyla üstün performans sergileyerek, akademik başarıda lider, mesleki eğitimde bölgenin en etkili okulu olmak.
Misyon
Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, Mesleki yeterlilik ve etkili iletişim becerilerine sahip, akademik eğitime yatkın nitelikli sağlık personeli yetiştirmek.
Hacılar Meydanı Mah. Çapkınoğlu Sok. No : No:9 Amasya
Proje Çalışmaları
Tübitak 2204-A projeleri, Tekonofest Projeleri, eTwinning Projeleri,Calling for peace - Woanie o pokj,Miracle of 3Rs,Be Eco Not Ego,Make it Happen: Our Nature Our Future
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus+ "Miracle of 3Rs" Projesiyle Budapeşte/Estergon/Viyana'da okulumuzu temsil ettik.Yine Erasmus+ kapsamında 90 öğrencimiz ve 18 öğretmenimiz yurt dışında çeşitli ülkelerde staj ve eğitim faaliyetlerine katılmıştır.