Okulumuz eTwinning Kulübü rehber öğretmeni Yasemin Süren Özgür eşliğinde ve Golbal Schools etkinlikleri dahilinde "Be Eco Not Ego" ve "Miracle of 3Rs" projeleri öğrencileri ile birlikte Amasya Katı Atık Bertaraf Tesisi ziyaret edildi. "Miracle of 3Rs" proje ortakları; Amasya Sosyal Bilimler Lisesi ve Suluova Şehit Metehan Atmaca Anadolu Lisesi eTwinning ekibi ile AKAB'da biraraya gelindi. Çevre Mühendisi Melike Tuğçe Tozlu geri dönüşüm, geri kazanım, tekrar kullanım ve sıfır atık konularında sunum yaparak öğrencileri bilgilendirdi. Proje Türk ortaklarının proje görevleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunduğu gezi sonrasında yabancı ortaklar için bilgilendirme çevrimiçi toplantı yapılmasına karar verildi.

04-04-202204-04-202204-04-2022

Yayın: 04.04.2022 - Güncelleme: 04.04.2022 14:09 - Görüntülenme: 395